God vin, skæv jazz, minder for livet

Hvis du har været i Horsens før, er der en god chance for, at du allerede har besøgt GRAN. Måske har du nydt en kop kaffe eller et glas vin på Cafe GRAN, GRAN bar eller oplevet vores eksperimenterende Social Dining på GRAN Social. Men hvis du ikke har haft muligheden for at besøge vores nyeste tilføjelse, vil vi gerne præsentere dig for Vores Lille Vinbar - den seneste spire på vores "GRANtræ".

En vinbar skabt af kærlighed

Vores passion for jazzmusik og kærlighed til vin har ført os til at skabe denne lille unikke oase. Vin er naturligvis i centrum på Vores Lille Vinbar, og med jazzmusikken i baggrunden skaber vi den perfekte atmosfære. Du kan nyde en god vin i et afslappet miljø, mens du bliver transporteret væk af den skæve jazzstemning.

Om Vores Lille Vinbar

Personlig og nærværende betjening

Der er garanteret masser af spændende vinoplevelser hos AK!

AK har en imponerende karriere inden for restaurationsbranchen og har arbejdet på en række kendte steder, herunder Lars Larsens Golf Resort og Hotel i Himmerland, S'Vinbar og Restaurant ET.
Hun har også haft succes med at drive sin egen restaurant i Århus, kaldet Slinger Bistro.
 
Hendes passion for vin og den konstante udvikling i branchen fascinerer hende, og hun elsker ideen om, at man aldrig kan blive færdigudlært.
 
Når det kommer til hendes yndlingsvin, svarer hun ‘’Uhhh der er så mange!’’ Men særligt har AK en forkærlighed for Riesling, Bourgogne og Champagne.

Om Vores Lille Vinbar

Afslappende og hjemlig atmostfære

Bagerst i vinbarens lille lokale gemmer der sig et hyggeligt opvarmet orangeri. Her kan du sidde ude selvom det er koldt, og nyde aftenen som sad du i syditalien en dejlig sommeraften. 

Bord reservation

Hos Vores lille Vinbar, skal man bare kigge forbi, så gør vi vores bedste for at finde plads til jer.

Ved selskaber på over 6 personer, kan der tages kontakt til os på info@voreslillevinbar.dk

 

Vi glæder os til
at forkæle jer

Se vores menukort

bubble